18 sköna år

Nu har jag varit 18 år i några dagar. Härligt =)

Mikaels kobojsarprojekt går framåt. Deras låt har legat etta på Nrj Top 7 i fyra dagar nu.

Till nyår blir det fest här hemma. Lär väl bli runt 30 pers. Mikael planerar, så slipper det besväret =D Jag har bara fått i uppgift att bjuda mina närmsta vänner. Har fått ihop 8 st :P haha! lite klent jämför med Mikaels 20-30 pers. Men men, det blir säkert en lyckad nyårsafton får man hoppas.

Idag handlade jag min klänning till nyår. Är ju dresscode ;) så klänning på tjejer och skjorta och slips (el. fluga) på killar. Haha! Stiligt värre!

Men julklappshandlingen går inte så bra. Har ingen aning om vad jag ska köpa till folket. Eller jag vet en sak, men det är nog svårt att hitta. Blir kanske lättare om man gör det själv på något sätt :P kan kanske få hjälp på point 20 i skolan. hehe!

Inatt drar Fugelsang ut i rymden. Vill se det på tv, men vetifan och jag orkar hålla mig uppe! Lär väl få läsa det i tidningen imorgon istället...

Evelina har tråkigt tror jag! Men det gör inget, för nu kan hon läsa min blogg. Och imorgon ska vi på fest hos Herslow och äta marängsviss.. mums!

Ååååå!!!!

Det värsta med att vara 18 är att när en lärare ringer hem till en på kvällen måste man själv snacka. Det går inte att låta föräldrarna ta ansvaret. För att citera från personen själv om man säger så!

Jag förstår inte hur någon kan vara så korkad som han! Ååå.. har aldrig stört mig så mycket på en lärare förr.  Och så ringer han hem kl. 10 på kvällen :S Hur galen är han inte?

"Är du rädd för mig?" - JA FÖR TUSAN, DET ÄR JAG! OCH JAG MENAR ALLVAR. DU HAR MAKTEN ÖVER MIN FRAMTID.
Men lite rart svarade jag honom att jag endast  ville undvika provet, vardagen och allt omkring. Typ!

Förstår mig inte på min framtid. Jag vet inte hur det kommer gå, vad jag ska bli och varför jag inte gör det... =S

Nu ska jag gräva min egen grav, ställa mig med tårna ut över kanten och hoppas på att vinden tar tag i mig! För jag vet själv inte vad jag vill....