Nisse i mitt hjärta

image38

Idag var jag i Lund. Skulle färga håret, men glömde bort det så Karl och jag åkte till Svedala igen för att boka tid hos frisören där. Och vet ni vad? jag fick tid på tisdag =D härligt härligt!!!

Sen satt man i fiket hela eftermiddagen. Ja, verkligen HELA! från lunch tills vi blev utslängda. I slutet satt vi med Tobias och vet ni vad? Han var faktiskt mycket trevlig idag. Vilket händer väldigt sällan nu för tiden.
Och även om jag verkligen LÄNGTAR till studenten, till att slippa bry sig om betyg och allt annat. Så kommer jag sakna stunderna i fiket. Våra pauser, även om de bara har varat i 20 min eller 3 timmar så har alla varit lika givande och uppskattande.
Jag är inte lika motiverad i skolan som jag var i ettan, inte lika engagerad och glad. Men något som gjort att man överlevt dessa tre åren har då varit alla dessa fika stunder. Helt underbart att koppla med ett kopp kaffe och en härlig vän.
Så om du till sommaren inte har något att göra, dyk gärna upp hemma  hos mig så bjuder jag på fika.

Moped till salu

Har varit en lugn dag idag. Inte en enda lektion ;) Och ett härligt väder. Satt med Susanne i fiket i över 1 timme. Kommer nog sakna stunderna i fiket mest när jag tar studenten om 21 dagar.

Men här hemma har jag tagit lite foton på min kära Derbi Predator. Tänkte ta och sälja den nu. Lär väl komma upp på blocket snart...
Intresserad?
   

te-beroende

Jag hade ett mycket ingående samtal med Evelina idag. Något som faktiskt själv aldrig slagit min tanke. Antingen så är vi bara korkade, eller så finns det hopp här i livet. Vi kom i alla fall fram till att till min student ska ja va glad i hatten =D

Om en vecka ska jag springa blodomloppet, och johanna har ont i sina ben. Har sedan i fredags smörjt in dem med Orudis, som innehåller ketoprofen. Är typ samma sak som Zon. Lite bättre känns det som att det har blivit. Men jag vet inte om problemen kommer tillbaka när jag börjar springa igen. Men jag SKA spring milen på blodomloppet.

Dagens tips!
21:00 -
DH med en kopp jordgubbste

En magisk kärlek!

Jag kan egentligen inte förstå hur man kan bli så bunden vid en stad. Det är som om det finns en förtrollning över Lund. Denna stad som ligger belägen i mysiga skåne.

I alla fall så var vi på Liseberg i onsdags. Vi skulle åka vid 11, men var tvungen att gå upp vid 7 för att åka in till Lund för att få ny medicin och ta blodprov. Men eftersom jag visste att jag skulle till Lund kändes det inte så tungt att gå upp så tidigt en ledig dag. Min dag fick tvärtom en perfekt början, som gjorde att humöret skulle vara på topp hela dagen.
För ja, vi hade kul på Liseberg...

       


Sen blev det helg, jag städade här hemma för att Emilia skulle komma =D Vilket verkligen var efterlängtat. Men innan hon kom på besök åkte mamma och jag in till Lund för att hämta ut min medicin och handla färg. Jag följde gladligen med, körde förbi mitt blivande sommarjobb. Så har lite koll på vägen nu.

På kvällen kom då min underbara kusin på besök. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Men mina vänner skulle in till Chokladfabriken, så vi hängde på. Var först på en bar, vilket var trevligt. Men inne på nattklubben så övervägde vi att ta bussen hem vid 1. Där var inte mycket folk och vi skulle upp hyfsat tidigt.

Lördag började inte så bra med regn. Hade sett fram mot en solig dag med kjol. Och att få visa Emilia runt i detta underbara Lund. Så istället för att gå inne i centrum, stack vi ut till Nova Lund. Emilia hittade sin studentklänning med passande skor. Super snyggt var det!
Vädret klarnade faktiskt upp, så vi drog in till centrum av mysiga Lund. Och jag fick äntligen visa upp denna magiska stad för min älskade kusin. Dessa smågator av kullersten, de gröna härliga parkerna, de små ursöta butikerna och självklart fikade vi emellanåt.



Idag tog jag bussen in till Lund igen, skulle övningsköra. Och eftersom bussarna går så jädrans dåligt var jag där en och en halv timme för tidigt. Men kunde då göra ett prov, vilket jag klarade. Så har nu 2 prov kvar, sen blir det att göra det där underbara provet på vägvärket =S
Efter provet hade jag tid över till att köpa lite fika och gå och sätta mig på en bänk vid lundagård och läsa på lite till den kommande körlektionen.

Och idag körde vi på nyare ställen, inte bara gastelyckan alltså. Var ute vid Linero och där omkring. Men även Nilstorp och Östra Torn. Börjar lära mig lite ställen nu =P

Lund, du gör mig knäsvag!

lärarmiddag

I tisdags hade Nils Fredriksson Utbildning sin första lärarmiddag med gymnasieeleverna. Det var en mycket trevlig kväll  med tal, live musik och revyunderhållning. Glada miner för hela slanten =)

Satt brevid Inger, vilket jag verkligen inte vill egenligen. Men det var inte så farligt, det är en mycket trevlig rektor vi har, bara det att hon är lite speciell... Annars var Kerstin väldigt underhållande vid bordet (som vanligt). Spelade förresten henne på revyn, det var ju bara att prata på och fylla på med läppglans stup i kvarten...

Dagen blev inte så sen för mig eftersom jag skulle upp kl. 7 dagen efter och göra ännu ett läkarbesök (Mitt näst sista) 4 månader medicinering var tydligen ordinerat. Vilket är ganska skönt!

Förutom läkarbesöket igår åkte två bussar från skolan till liserberg. I den röda satt jag!
Hade det verkligen sjukt kul på liseberg. Och idag är jag tröttsamt TRÖTT!
Måste egentligen städa rummet för att Emilia kommer imorogn =D Men jag är så trött, så har inte blivit så mycket städande... it sucks!

Flowers

Idag övningskörde jag 07:30. Blev chockad över mig själv att jag lyckades ta mig upp ur sängen kl. 6 på morognen. Men det gick bra, lite fickparkering, eco-driving och inre och yttre säkerhetskontroll.

Hann med tåget som jag inte trodde jag skulle hinna med sen. Så kunde va i skolan innan 10. Det var skit bra, för idag gjorde vi klart vår rapport i projektarbetet. Är så stolt och den där rapporten. Har nog aldrig haft en så lång slutsats/disskusion. cred to us!

Sen blev det bokskogen med Karl, Susanne och Kerstin. Jag och min benhinneinflamation gick dansbanestigen. Och Kameran har jag inte lämnat tillbaka, så stannade ofta och fotograferade. Lovely... Blev sugen på att skicka vykort nu...

image23

När man väl kom hem satt mamma och och var utelåst. Själv hade man inga nycklar, så ingen av oss kom in i huset. Gick en runda istället, och har sedan lekt lite med photoshop. alltid lika kul...
       

Take a picture

Svedalamässan igår också. Inte så speciellt kul att stå där med Inger så lyckades övertala hon och Tobbe om att jag skulle ut och fotografera istället. Gick som smort och ögonblicket senare sprang jag runt med en kamera i handen. Och jag upptäckte hur mycket jag saknar min egen kamera. Det känns lite som om jag saknar en del av mig själv. Här är en bild på när Tommy Nilsson upträdde igår... Tror inte ungarna hade någon aning om vem det var, men pensinärerna var glada i alla fall... 

image13

Så jag blev inte direkt ledsen när Tobias sa att jag kunde ta hem kameran och lämna tillbaka den på måndag =) Har självklart användt den både igår och idag!  Härligt!!!


Svedalamässan

Egentligen kan jag inte tänka mig att det är så kul för folk att gå inne på Svedalamässan (ett stort tält på stortorget i svedala med en massa företag som visar upp sig). Men i alla fall så står jag på NFUs monter och försöker berätta för folk om skolan. Inte för att där är speciellt många som är intresserade, men ändå... Fick pratat med några stycken.

Stod även som funktionär på NFU-loppet med Caroline. Stannade lite bilar och släppte fram lite löpare. Inget svårt, och nu har man den biten avklarad i specialidrotten.

Imorgon blir det svedalamässan igen med Inger (vår rektor) och Tobias (Kundrelationsansvarig, Koordinator). Shit vad kul jag kommer ha det, Inger är ju verkligen den personen man vill stå med i 6 timmar. Loves her! =S

Anmälan till blodomloppet är gjort! 150 spänn för kalaset tror jag det blev. distans: 1 mil.......


träning

Idag har jag googlat runt på vad det är för fel på mitt underben. Har en väldigt jobbig smärta i båda benen, och speciellt när jag springer och tiden efterråt. Sen kan det lugna ner sig lite, men jag är fortfarande öm där.
Och det verkar som om jag har benhinneinflamation. Vilket inte låter trevligt eftersom jag planerar att springa milen på blodomloppet den 29 maj.
Är lite kluven på vad jag ska göra. Borde besöka en läkare snarast!!
Hade jag inte haft blodomloppet framför mig hade jag säkert skitit i det, sådan är jag när det gäller smärta och sjukdomar. Väntar tills det blivit som värst och man måste ingripa väldigt drastiskt. Måste bli tillsagd flera ggr för att jag överhuvudtaget ska få det i tankarna att besöka läkaren.
Men tack vara blodomloppet ska jag nog sticka dit på egen hand, för hur kul är det  att springa en mil med konstant smärta?!?!?

Får väl gå upp tidigt imorgon och ringa vårdcentralen!


blöt

Det var verkligen jättefint väder i morse. Gick till bussen med uppvikta byxor och solglasögen. Efter några timmar i skolan börjar det verkligen spöregna, åskan gick på högvarv och det var inte lönt att ens försöka springa mellenbyggnaderna, man blev ändå blöt.
Sen kom solen igen, och när jag skulle hem kunde man sätta på sig solglasögonen och njuta av solen! Härligt...
Jag kommer till Klågerup, bytar buss, och när jag sedan hoppar av vid min hållplats så kommer regnet igen. Jag kutar allt vad jag kan hem, väl hemma känner jag hur hela jag är helt genomblöt. tröjan var ju nästan lika blöt som jackan... Vädret är helt hopplöst ibland!

Jag kom och tänka på ebay idag, varför glömmer jag den sidan ibland?
Den är ju helt underbar, ger en hopp här i livet...


upptagen

Det är inte jobbigt att ringa. Men om man ska ringa mycket på en dag är det besvärligt...
Har precis ringt till min läkare och körskolan och bokat in nya tider.
Och att hitta bra tider hos läkaren är inte lätt, fick ta samma dag som jag ska till liseberg. Lär bli en tidig morgon.
Körskolan är lite lättare, om man kolla längre fram i almenackan. Fast var tvungen att ta en tid 7:30 GÄSP!!

Ska till skolan snart och ringa till banken och Svenska skolidrotts förbundet, Jippie!! image11











 


blåbärspannkaka

Idag har jag varit hemma. Skulle egentligen cykla till skolan med Evelina. Men som vanligt på fredagar har jag inga lektioner och Ellen hade tagit eves cykel, så när jag tänkte efter hade jag ingen lust längre. Kunde lika bra springa eller cykla här hemma...

Så jag har i princpi spenderat hela dagen i uterummet. Satt i morse och snacka med nathalie där, läste tidningen och lyssnade på radion.
Har även påbörjat att städa mitt rum, för ovanlighetens skull ser där för jävligt ut. Men jag har inte orkat ta tag i det.

Till mat idag gjorde jag pannkakor på dinekmjöl. Sen blandade jag ihop en egen god liten blåbärssås. MUMS!

Måste även tillägga att jag längtar till SOMMAREN! Så man kan va själv hemma och slänga sig i poolen. Nu har man ingen lust till det...

Idag var jag med i skånskan =D Två bilder t.o.m.
Och självklart står mitt drömjobb med...
image10

fuck galanta

Jag hatar Galina aka. Galanta.. Hon är så jävla jobbig, så idag pratade vi med B-M. Hon kan gå mig på nerverna ibland med, men idag var hon helt okej...
Men Galanta är så, jajag vet inte vad jag ska säga om henne. Hon är bara för mycket, och jag vill inte slösa 5 timmar i veckan med henne, där jag inte lär mig ett piss. Vilket B-M verkade förstå så nu ska vi förmodligen ändra på Kemin...

18,06
Me like!

valborgsmässoafton

Igår var det valborg, Nathalie fyllde 20 och Mikael och Nathalie förlovade sig.
Det kallar jag att fira!

Vilket jag även gjorde. Var först hemma hos Nathalie.
Sen kom Linda, Frank, Aegir, Fredrik, Jonathan och Cindy. Vi tog tydligen taxi till Malmö. Där har jag bevis på att jag tog ut 100 kronor för att komma in på Etage. På Etage dansade jag väldigt mycket, sen köpte jag pommer på burger king och tog bussen hem med Nathalie. Det var mycket kul!

Idag hade vi möte om Böda =)
Jag längtar!!!