helgen

vilken fantastisk helg... tills det var dags att bege sig hem i lördagsnatt. Efter att ha firat Björn som fyllde 25 i veckan avslutade vi kvällen på Hipp och vid stängning inser jag att min mobil är borta. puts väck! FAN. Fattar inte ens att någon vill ha den. Det var en lånetelefon från telia eftersom min är på lagning. Så det var bara till att spärra kortet och polisanmäla stölden.

Men annars har helgen som sagt varit sjukt najs. Med mycket trevligt sällskap =)



When it comes to love...

average. svensson. medel. passa in. en i mängden. vvv - volvo, villa, vovve.
Har aldrig lockat mig.

Think outside the box!
Bara för att man är van vid att livet alltid varit på ett vis behöver inte det betyda att det alltid ska vara så.
Jag sparar pengar precis som alla andra. Har snart en kontantinsats till ett lån på en lägenhet. Men det lockar inte mig ett piss. De pengarna ska investeras på något mycket bättre. De ska användas till hur jag vill leva mitt liv! För just nu vill jag uppleva vad som finns på andra sidan atlanten. En lägenhet för mig betyder fängslad! maktlöshet! att inte kunna ta pick och pack och sticka dit jag vill.

Precis som det här är lika lätt att förstå vill jag att folk ska förstå vem jag väljer att umgås med.
För det är bara jag som lever mitt liv! Var istället glad för att jag mår bra med att leva som jag gör =)
What makes me happy, should make you happy!



who says?!




























When it comes to love, age is just a number...

ordning och reda

Idag blev jag en aning chockad när jag vaknade och kollade på klockan. 16.11!!!! trodde det var något fel på mitt lilla ut. Men icke sa nicke! Gick ner där nere och undrade varför ingen väckt mig tidigare. Men mamma tyckte att jag behövde sova ut efter den senaste veckans jobb. Och så hade hon bakat mjuk pepparkaka, så det blev min frukost med lite kaffe =D GOTT!

Nu sitter jag här på mitt rum och planerar mitt liv. Hatar att behöva planera för att få allt att gå ihop, föredrar hellre att ta dagen som den kommer. Men nu har jag fullt upp och och förstår inte riktigt hur det här ska gå ihop. Men det löser sig, det gör det alltid :)