Resa

Fixat resan till och från Stockholm idag. Känns härligt, lite komiskt bara att Evelina och jag både skulle åka tåget upp 08:14 OCH 09:14. Men löste sig snabbt med kundtjänst, de kunde göra ett liten undantag för oss med avbokningen. Jag är helt enkelt en naturbegåvning på att flörta i telefonen...

Så nu längtar jag satan på att spendera novemberlovet med Evelina i huvudstaden =P Och att se Rent ska bli lika kul det med. Speciellt när man har vunnit biljetterna från Radio City.



Denna veckan ska vi fotograferas i skolan. Skolfotot kommer bli överbra! Lyckas vi inte fixa röken på något annat sätt så sticker jag till AGA och köper kolyreis =D vi måste bara ha rök. Sen hoppas jag att jag får köpa in sjukt många rosor och förgylla festkansliets foto. Hehehe! lär bli ett kul foto det med.
mic 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Träflisor

barraÄnnu en Onsdag avklarade. Brukar vara den värsta dagen på hela veckan. Men den gick smidigt fram.
Redovisningen i svenskan kunde man skjuta fram. Kemin var allt annat än jobbig och tråkig. Och på jobbat lyckades man komma någon vart.

I tidningen idag fanns en mini Moderat från Klågerup. Märkligt att han fick en plats bland mandaten i kommunfullmäktige. Men ingenting förvånar mig när det gäller politik.
Vi har en borglig regering i Sverige nu. Jag hoppades faktiskt på det. Men undrar samtidigt hur det kommer gå. Det ska bli spännande att följa Sveriges kommande utveckling. Man får väl hoppas på att skattesänkningarna kommer göra något för mig med. Fick ett beslut av skatteverket i år att jag ska betala 22% i skatt på min kommande lön. Får väl se hur mycket det blir nästa år.

Britt-Marie informerade om gy07 för oss idag. Visst så mycket kommer det inte beröra oss. Men det hade varit lättare för mig att välja språk om jag vetat att steg 3 kunde ha gett mig ett meritpoäng. Då skulle jag lätt kunnat ha hamnat på 20. Nu är det decimalerna som oroar mig. Jag kommer aldrig komma in på läkarlinjen med de betugen jag har nu. Får ta och läsa upp några ämnen på komvux.
Kanske skulle det räcka med att läsa franska steg 3 och Matte E då och vänta med att söka till universitet till år 2010. Då hade jag klarat 20 gränsen :P hehe!


Motion
På måndag blir det en löparrunda med Kerstin igen. Och det går inte att gissa på vem som också ska med. HAHA! Tobias... Tycker det är väldigt komiskt att han äntligen har tagit tag i sin hälsa. Lär bli intressant att se hur han klarar det på våra turer. Borde kanske inte köra Aggarpsrundan ;)

Nu börjar CSI som jag missade i måndags. Imorgon är det ingen skola för mig. SKÖNT! Ska undersöka om hemmastudier är något från mig.

alla har sina brister, men han fick hela världens!

Jag har fått höra att hata är ett starkt ord. Men jag hittar ingen bättre förklaring till det.
Så jag jag hatar (minus det starka) honom!

en ny livsstil

Jobb idag, segt som attan. Att jobba till halv tio på kvällen är tröttsamt. Men man känner sig verkligen värd sina pengar då.
Tycker inte om de långa dagarna då man måste vara i skolan vid 9 på morgonen, sluta där vid halv 5, direkt till jobbet och inte vara hemma igen förren vid 10 på kvällen. det är 13 TIMMAR. Så kommer onsdagarna framöver se ut för mig...

Men detta är en ny livsstil. Får göra så gott jag kan för att bli van. En annan del som ingår i min nya livsstil är träningen i gymmet. 3 ggr i veckan ska jag vara där nere. Har snackat ihop mig med Lars så har satt ihop min a egna mål, och jag får betyg i det också =D
Känner mig som en ordentligare och nyttigare Johanna nu. Och sen så är det sista året på gymnasiet så det är verkligen på tiden jag har tagit tag i det.


Snart råd med kiteutrustning, kamera (Canon EOS 350d/400d), sköldpadda och bil (cabbe/surfbuss)
Får tänka över vad jag ska prioritera först, inte helt lätt...