Du e inte cool bara för du har en pistol!

Snacka om arbetsmyra! Hela dagen igår jobbade jag... Först på jävla ICA kvantum på Caroli City. Koka pasta, värma sås och se glad ut. Jobbigt.

Sen bar det av till
Niclas för nästa project. ihopmontering av  en IKEA säng! Fan vilken tid det tar, SPECIELLT NÄR MAN MÅSTE GÖRA ALLTING SJÄLV!!! (nämner inga namn)
Men jag är fan bäst på att bygga ihop ikea möbler! Till skillnad från andra som borrar hål i tegelvägger (nämner inga namn)....
Min hand är helt förhårdad sen igår av alla skruvar man fick skruva in, men vad gör man inte för sina vänner =)
Det var i alla fall gott med kaffe och arraksboll.

Kan säga att jag somna direkt när jag kom hem!

Ikväll ska jag på teater!

OSCARSGALAN

Nu har man sett hela Oscarsgalan. Insåg att jag sett väldigt många filmer de senaste året. Har aldrig gått så mycket på bio som 2008.
Men det var en helt underbar gala. Väldigt underhållande och mycket känslosamt. Riktigt bra gjort!
Annars får jag väl säga att Slumdog Millionaire var den stora vinnaren. Tog hem många priser, bla. bästa film. Vilket den verkligen fötjänar, älskar den filmen (som till min stora glädje delas ut av Seven Speilberg).

Sen fanns där vissa stunder under natten som föryllde det hela för mig. 
Som alla vet blir jag rent glad inombords så fort jag hör något om Australien, och då värmer det när Hugh Jackman är värd för kvällen =) Så man fick höra australiensiska genom hela galan. Och han var en perfekt inatt.
Sen delade Will Smith ut pris =D Han är bara helt underbart (ja, min största idol inom filmvärlden)
Där var även lite svenska inslag, de sjöng väldigt mycket på scen. Och eftersom Mamma Mia kom ut förra året var sjävklart låtar med från den.
Sen blev jag glad över att Kate Winslet vann bästa kvinnliga huvudroll. Hennes prestationer i The Reader var helt underbara! det förtjäna hon.

Helt klart en godkänd gala!



Oscar Snögubbe

Varit en trevlig helg. Familjen har befunnit sig på Öland så har varit själv hemma.
I fredags fyllde Sara 21. Bjöd henne på omelett och ballonger =) Vi spelade Buzz med Eve, Carro och Sandra. Har ni inte spelat buzz, kan jag starkt rekomendera det!
Kvällen/natten slutade med att jag och Sara spelade The Sims till 4 am.

Igår kom Susanne över. Var lite sociala med kaffe, filmer och mycket snack. Och det kom en massa kramsnö igår :D Underbart!
Så när Susanne skulle köra hem påbörjade jag en snögubbe. Blev klar vid halv 2 på natten. Men kändes skönt att få leka av mig med snön, mår alltid bra av det! Älskar snö!


Inatt bli det Oscarsgalan. Sett de flesta nominerade filmer, så är förebredd. Borde kanske baka något gott nu när det är fin gala på gång...

uttråkningshotad

idag har jag..... hm.... inte spelat guitar hero (fick inte igång playstationet, det var helt knasigt). Så var lite sur ett tag då, men sen blev The Sims istället.
Sen har jag.... bäddat sängen.
Jag har faktiskt varit ute också. Stod på baksidan med en kopp kaffe i handen och kände på snön, iförd pappas trätofflor.
Säger då det, jag har haft världens onödigaste dag.
Men vad gör det om hundra år när a
llting kommer kring...



pang!



Vad samlar du på?

Här hemma samlar jag på jordgubbstekartonger. Mina föräldrar är inte så glada för detta samlandet eftersom det tar upp ett stort utrymme.

Men när jag och Alex reste runt i OZ Samlade vi på roliga nummerplåtar. Väldigt skoj faktiskt. Hände ett par ggr att när man åkte i bilen och såg något skoj. Fick man slänga sig efter kameran (som kunde vara var som i bilen) och sen blev det lite jakt efter bilen för att få den perfketa bilden. Hände en gång att vi missade vår avfart. Men lite får man offra.

                                                                          Min Favorit:





Men nu är jag hemma igen och dricker jordgubbste...

Unbeatable Scream


True fear!

Brödsmulor åt rika

jaha. då var man tillbaka i arbetslivet. jobbade idag i Limhamn på ICA Malmborgs och stod och dema bröd från pågen. TRÅKIGT! Så segt att stå där i 8 timmar och fråga folk om de vill provsmaka.
De är så olika på om folk vill el inte.
Vissa stannar och ska snacka och vill veta, och prova alla sorter.
Andra tar en bit i förbifarten och bryr sig inte alls om vad de äter.
Och sen finns det folk som inte svarar en utan bara går förbi.
Och folk som har en massa knasiga anledningar till att inte äta en bit bröd. Den vanligaste är: "jag är mätt" (som om en 1 cm stor brödbit skulle få din mage att sprick).

Det roliga är de som automatiskt svarar nä tack. När de sen går förbi igen så upptäcker de vad jag egentligen bjuder på och då vill de så jätte gärna ha.

 Varför har vi orden "nä tack" så inpräglade i våra hjärnor om någon erbjuder en något (speciellt på stan). Jag vet själv att jag kan va likadan, men egentligen har man ingen aning om vad det handlar om.
Det kan vara något som passar en perfekt. Som om ett telefonföretag står och demar, man har ingen aning om vad. Men man bara springer förbi och säger, nej tack!
Men tänk om det varit perfekt för en, fått en att spara in sjukt mycket på sina räkningar.

ÄT UPP MINA BRÖDBITAR!


utmaning

Utmaning.. Jag blev utmanad av Alexandra

1) Vem tycker du ska ligga etta på metrobloggen? Metrobloggen? Jag hade en blogg där en gång i tiden...

2) En hemlighet som du har? Den ska då fortsätta vara hemlig.

3) Tre saker du skulle köpa om du hade råd? Bil, lägenhet och superhajpad systemkamera

4) Önskar dig? Ett kul jobb!

5) Jobbar du med det du vill? Nä. Ska bjuda på bröd på ICA Malmborg i Limhamn imorgon. Låter det skoj i era öron. Nä, tänkte väl det!

6) Ville bli som liten? Veterinär

7) Fobier? SPINDLAR. Tror jag är rädd för vår fågel här hemma också.

8) Dåliga sidor?  Dömer folk som jag inte känner alldeles för lätt.

9) Positiva sidor? Optimist!

Jag utmanar Evelina, Caroline och Sandra.


Kärlek till Kaffe

Mmm... Ingenting gör en gladare än en kopp kaffe en rastlös dag. Eller vilken dag som helt för den delen också. Konstaterade i alla fall idag att vi behöver en ny espressomaskin, vår kan gå rakt i soporna! Men det går att få lite glädje här med den...


Ska till Malmö snart och hälsa på Nathalie och lilla Mac med Evelina. Kaka på det!



Hopp i lågorna


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4373224.ab

Mitt älskade Skåne!

Johan och Henrik på en resa genom Skåne!
 

Ska vi ta samma runda Alex? hehe

Bushfires in Victoria


Det känns helt overkligt, stora delar av victoria står i lågor. Det är nästan 50 grader och kraftiga vindar. Vilket gör att de inte har någon som helst kontroll över bränderna. Flera människor har dött, 84 för att vara exakt!
Jag blir faktiskt lite ledsen av att läsa detta. Det händer i mitt älskade Australien. Jag som bara var där för några veckor sedan. Man har till och med varit där där det brinner. Det är fruktansvärt.

Jag kommer ihåg när jag var på the grand prix i melbourne förra året. Vi fick höra att det var varmebölja, rekord på flera år. Hade en vän som svimmade i värmen. Och vi höll oss levande med vatten och skugga. Det var fruktansvärt. Men nu är det ännu värra, 46 grader!!! (aldrig någonsin varit så varmt där förut). Fok brinner inne i sina hem och i bilar när de föröker fly.

 

KALAS!

Idag ska jag på kalas. Och det kommer finnas ballonger =D
Idag var även Mikael och Nathalie och hälsade på med lilla Mac. Jag har blivit faster =D

Hipp Hipp Hurra För Sandra Idag!

På Spåret!

Blev jätte glad av att Johan Wester gick vidare till finalen på På Spåret idag... Om det slutar som jag vill kommer han möta mina två favoriter, Filip och Fredrik! Dem är i semifinal nästa fredag. Hoppas att dem vinner. Vilken final det kommer bli då =D
 
  
Filip & Fredrik


Johan Wester

The Sims

Visst är det kul när man hittar något som passar en så bra att man aldrig blir uttråkad på det, något man kan hålla på med i flera år. För tillfället tänker jag på The Sims. Detta underhållande spel kan få mig att sitta framför datorn i timmar.

Men det värsta hände mig igår. Jag bestämde mig för att spela lite sims. Men till min stora förvåning hade var dator gått isönder när jag var borta. Och mina föräldrar ansåg inte att the sims var nödvändigt att spara. Ack ack så fel de kan ha! Jag blev såklart förbannad på dem. Och då fick jag ge mig in i vårt gamla datorrum (som är fulproppat med saker) för att leta fram mina cd-skivor. Glad var jag inte, slängde ut allt som stod i min väg. Men hittade det jag ville. Sen blev det att spendera timmar framför datorn för att ladda ner och installera. Det var ju sjukt mycket som hade försvunnit.

Men nu börjar allt fixa till sig. Suttit och spelat hela dagen. Perfekt medicin mot uttråkhet!





Men fick reda på något tråkigt. De ska flytta fram utgivningsdatumet för The Sims 3, till den 4 juni och inte nu i februari  som var planerat.

 



Snälla lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur

Klågerups GIF

För cirka 15 år sedan bestämde jag mig för att fotboll inte var min grej. Det var ju dötradet att springa där efter en jävla boll. Kommer ihåg att jag spelade en match då, jag sög. Men jag har ett lagfoto här hemma nånstans, mer som bevis än något jag vill rama in =P

Men idag var det dags att lägga sig den tiden bakom sig. För tro det eller ej, jag var på fotbolls träning idag. KGIF, I'm Back!!! Och tro inte att jag tänker spela fotboll för att få vara med på matcher, vill inte komma i närheten av de. Scary stuff. Däremot vill jag bara träna =P så blir fotboll och skogen med Susanne nu. Så snart ska ni se att de kilona jag la på mig i OZ har försvunnit =D That's najs stuff...


Buzz

Sandras födelsedag firades igår med en runda till Svedala och Malmö. Lyckades slarva bort mina betyg, så tänkte sticka till skolan och hämta nya. Men de är tydligen så viktiga att de bara går att skriva ut en gång, that's it! Så kunde få en kopias som de hade. (men mamma hittade mina betyg sen när jag kom hem).
I Malmö blev det banken, fika, sushi och systmet. Väl hemma igen försökte jag bli av med chai latten och morotskakan jag pregat i mig innan. Så då blev det skogen med Susanne och snövit =) ska utöka vår runda nästa gång =P



Och dagen till ära spelade vi Buzz idag :D as ball.. Jag, Susanne, Sandra och Carro satt som klistrade framför teven och blev idiotförklarade.... Kul var det i alla fall =) - Susanne och tecknat, vilket par.. hehe



Hämtade upp eve i Svedala sen, stackaren hade jobb. så tröstade sina sorger på Mcdonalds. Kvällen/natten avslutades med en massa skitsnack på grönfinksgränd.

Sandra 20 år!

Nu var det äntligen dags för Sandra att komma ur tonåren. Med lite nostalgi bilder från förr, blev Sandra en 20åring. Blir systemet med henne imorgon!
Grattis på dig Lumpan!


  
  




Bananmuffins

Har varit väldigt huslig idag. Men har man inget jobb måste man känna sig duktigt på något annat sätt ;)
Har blivit lite städning, tvättning och diskning. Sen ringde jag även till Action People, så om de behöver hjälp ringer de. Då blir det lite jobb och pengar :D

Har lyckats slarva bort mina betyg, ska skicka in det till securitas på sturup. Men det blir väl till att åka till Nisse och be om nya betyg. Ska ändå till Svedala imorgon med Sandra =D Som fyller 20!!!! Systemet för tusan!

Ikväll ska Klågerups Byalag ha möte så födrev lite av tiden här hemma med att baka bananmuffins till de. Man kan ju inte ha möte utan fika =)

20 för fan!

jaha.. Var på min första 20 års fest igår =P  Bättre sent än aldrig... Till och med så att jag missade min egen, gick på en avskedsfest då istället.

Men igår var det Carro som skulle firas. Lilla bardomsvännen har blivit stor och fixade fest i Svedala. Var kul i Svedala, lite mindre skoj i Malmö. Det var vi alla överrens om när taxichaffisen fråga oss. haha!


Men det började snöa under natten! Så sjukt glad jag blev av det. Gick i Klågerup och bara log. Snö är så vackert! Men det mesta hade försvunnit när man vaknade senare =(


Trött är vad jag är idag. Sak nog ta och påbörja en bok av Marian Keyes (otroligt bra författare). Men egentligen måste jag tvätta...


Snart fyller Sandra 20 =D