tick tack

Det är sjukt vad tiden går fort.
Idag satt jag på jobbet och funderade över att det bara var tre veckor kvar. Men så slog det mig, då har ju jag jobbat 6 veckor nu. Det är sjukt, det känns inte som om det är så länge.
Samtidigt som jag vill sluta med dessa jävla tidiga mornar (ställer klockan på 04:50). Så kommer jag sakna mitt jobb på rättsmedicinen så fruktansvärt mycket. Har aldrig haft ett så bra jobb som nu. Jag verkligen stromtrivs, och ändå hinne jag knappt ha några pauser för att det är så åmycket att göra hela tiden. Och den senaste tiden har jag fått jobba över. Men det skiter jag fullständigt i, för det är så kul och vara där. Den enda nackdelen är att man blir så trött.

Idag kom Peter Löwenhielm tillbaka från semester.  Har inte träffat honom innan, så nu har man hälsat på professorn i rättsmedicin också =P

Jag längtar till min stora lön i augusit, men inser att då står jag utan jobb...

JAG LÄNGTAR TILL JAG SJÄLV ÄR RÄTTSLÄKARE

Öländsk besök

Idag hade vi besök från Öland här. Mina två kusiner och deras familjer. Mina kusinbarn är så goa, så det är alltid kul när de hälsar på. Felix kan vara en riktig bråkstake, speciellt när det är mycket folk som han inte har träffat tidigare. För då ska han alltid visa hur tuff han är. Men sen kan han va helt underbar också, idag var han väl en blandning av sina humör, inte för extrem.

Något annat skoj idag var även att jag fick sålt min moped =D Verkligen helt underbart, för jag behöver ju pengar till Australien. Så skönt att bli av med något som man aldrig använder längre.
image33



Evelina kom också hit ikväll. Det är jobbigt att man sällan ses under veckorna, även om vi är duktiga på att hitta på korkade saker när jag ska jobba dagen efter. Men nu när det väl är helg gör vi typ inget. Det är ju nu jag vill göra saker. Så imorgon bär det av till Ystad, blir väl en mysig fika där och ta det lite lugnt.


Inatt sov jag 14 timmar. Mamma väckte mig vid halv 2, så märktes att det har varit en jobbig vecka på jobbet. Skönt att äntligen kunna sova ut. För på måndag blir det fullt upp på jobbet igen =S Tänk att det ska dö så mycket folk nu, det är hemskt...


PoolParty

Sen i onsdags har jag haft hela huset för mig själv. Det är verkligen jätte skönt att komma hem till ett tomt hus, precis som man lämnade det.
Men sen känns det så klart lite ensamt också. Som nu, just nu sitter jag och dricker te och äter äpplepaj. Helt för mig själv i storarummet med en dator framför mig, EN FREDAGKVÄLL!?!?!
Fy fan vad det låter hemskt. Men jag orkar verkligen inte göra något idag. Är så sjukt trött efter en veckas arbete (även det själv på hela rättsmedicinen).

Men imorgon, då jävlar blir det full rulle i huset. Har bjudit hem folk på ett poolparty. Hoppas på att vädret blir bra, även om de säger att det ska regna =( Men vi kommer ha kul ändå!

Fast i natt måste jag få sova ut. Har inte fått göra det de senaste 3 veckorna =S Ska verkligen bli skönt att få sova i sin egen säng och vakna av sig själv och inte till någon jävla väckarklocka...


Men sen vill jag även tillägga att jag skiter fullständigt om mina vardagar är tidiga mornar. För jag älskar verkligen mitt jobb. Det känns fortfarande som om jag lever i en dröm... Det är underbart


konstig dag

På ett sätt är jag jävligt förbannad. På en massa folk, bl.a. mina föräldrar. Stack från huset igår kväll som ovänner med dem. Det det sista jag gjorde var att skrika på dem om den jävla lappen de skulle skriva om saker jag ska göra när jag nu är själv hemma. Den lappen skulle vi sedan gå igenom, men jag tyckte att det lika gärna kunde skriva den så kunde jag läsa själv sen.
Och sen fattar jag inte varför man alltid måste dra upp min relation med min lillebror, är det verkligen ingen som förstår att jag har prolem med det??

Eftersom jag lämnade huset vid 6 i morse hann jag aldrig träffa mina föräldrar. Och under förmiddagen stack de iväg med husvagnen till Öland. Så nu när jag kom hem från jobbet var här helt tomt!
Inga föräldrar, ingen lillebror, ingen hund och för fan ingen jälva fågel heller.
Storebror är kvar i Skåne, men är för tillfället inte hemma.

Men i alla fall. När jag kom hem nu så låg där en lapp på ordet. Och det var inte den där lappen om vad jag skulle göra som låg där, utan där låg en lapp där det typ stod "Johanna! Eftersom du inte var hemma igårkväll antar jag att du vet allt som ska göras med huset och poolen."
Pappa hade skrivit det och jag kunde verkligen höra hans sura ton när jag läste det. Så jag kommer verkligen inte höra av mig till de, inte kommer jag svara i telefonen heller om de ringer. Det får Mikael göra om han är hemma.

Så nu är jag bara överlycklig om att vara själv hemma, så jag städar huset så som jag vill ha det! Och det är så jävla skönt att slippe bli konfronterad. JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN! Bort från alla,
TACKA FAN FÖR AUSTRALIEN!


Sen tror jag att alla mina utspelade känslor idag har något att göra med allt annat som hänt runtomkring. Är lättad att allt är över. Och hoppas att folk lär sig något av det hela. Det var kanske inte världens mest uttänkta påhitt, men vi spelade bara ut på era tankar.

JAG HATAR KÄNSLOR!!! Och på allt så är jag sjukt trött ocskå...