Midsommar

Midsommar i goda vänners sällskap

Så skulle man lätt kunna sammanfatta gårdagen. Det var en härlig dag, med sill och potatis, midsommarstång och dans, lekar, bad i varm badtunna och jordgubbar! Får inte glömma den lilla nubben heller ;) var ju väldigt många snapsvisor vi gick igenom den kvällen...
Och nästa gång jag tänker bada med en ljus klänning ska jag inte ha grön bh, den saken är säker...

Medan jag var i Holmeja och hade trevlig var broden min i Norge och minglade med kändisar.
Kolla in filmen:
NRK  - 29 min in i filmen.
Runt 35.000 pers :S

tropicana

Idag gick jag hemifrån halv 6 på morgonen för att åka in till Lund och jobba. Vid ett var jag hemma om och bytade kläder och åt lite. Vid två tog jag bussen in till Malmö för att jobba nere vid västra hamnen. Där stod man från tre till sju och bjöd på tropicana red pleasure jucie! Mums vad god den var... Ska köpa den imorgon och blanda grogg med!

Så man kan väl säga att johanna tjänat pengar idag =D Me like!

Imorgon är det midsommar. Badtunna i Holmeja med Sara och Karl... Jag ser fram emot en mysig dag med glada miner :D

Rättsmedicinen på måndag :D

7 veckors jobb

Imorgon kl. 6 på morgonen tar jag bussen från Klågerup till Lund. Ska börja min 7 veckor anställing på rättsmedicinen och BMC (serviceenheten). Har fått sjukt snygga kläder som jag ska ha på mig ;)
Denna veckan ska jag bara vara på BMC, sen blir det rättsmedicinen också. Jag ser fram emot det jätte mycket. Kommer bli en väldigt stor upplevelse för mig.
Och att jag får extra hög lön för att jag just ska arbeta på rättsmedicinska avdelningen är inget jag tackar nä till ;P

På fredag är det midsommar, blir förhoppningsvis hemma hos sara i Holmeja. Stort utrymme och trevligt folk =) Kommer säkert bli mycket lyckat! Tänkte överraska med en liten film för folket där =)
Och vet ni vad? Jag ska sluta med mina tabletter till midsommarhelgen =D Ska till läkaren på torsdag och ta det sista blodprovet... Sen blir det sol och alkohol för mig =) (även om jag ändå inte lyckats hålla mig borta ifrån det under dessa 4 månaderna) =P

STUDENTEN

13 JUNI 2007

Den dagen var så sjukt underbar! Kommer aldrig glömma glädjen inom mig. Och alla andra känslor som gjorde en helt uppspelt.

Frukosten var så mysig, promenaden genom svedala var riktigt kul, tänk vad 3 pers kan liva upp i svedala =P
I folkets hus fick jag helt oväntat gå fram vid scenen. Något gott hade jag i alla fall gjort för skolan som skulle berömas. Vilket jag verkligen förtjänar, för så mycket som jag har ställt upp för vår skola!

Maten på törringe sög, men det var ändå så skoj. Och tobias skrattade då högt när jag bad en viss person att skriva i min mössa! haha! Sista dagen skulle jag kunna säga allt till vem jag vill. Som att det var jag som satte p-böter på eriks bil, fast det hann jag aldrig med ändå. Men kul att man fick en hel vers i en låt tillägnad sig för den förfalskningen ;)
Ja sen fortsatte dagen med fotografering och öva på studentsången (som jag redan kunde). en runda mot banken och en cider på gågatan. In i A-huset, höra B-M prata om Nils Fredriksson och sen ställa sig på led för att vänta på att bli uppropad. VIlket var sjukligt nervöst. Man kände att nu var det dags att ge sig av, få sina betyg av sin rektor och ge sig ut i vimmlet.  

Det var min dag och det kändes bra. traktorerna med släp var underbart kul det med och vår cadillac var lyxigt snygg, man kände sig speciell =)

Här hemma kom släktingar, grannar och vänner (mikaels vänner borde jag säga). Ja några egna kunde jag inte bjuda då alla tog studenten samtidigt, men mikaels inhyrda var mycket trevliga. Underbart här hemma med. Så fint i trädgården, god mat och trevlig folk. 

sen kom Sara och vi sprang till bussen =P glömde min biljett så fick stanna bussen en liten stund. Men det löste sig och in till Buddha kom vi. Jag var glad, en del kallar det berusad. Men det var en riktigt bra kväll där inne. Och min första tårar den dagen kom, och det var som att allt slog emot en och sa. Detta är sista kvällen, ta vara på den!

Slutet var kanske inte det bästa på min underbara dag. Men jag kom hem vid 4 och ställde klockan på 9 för att kl. 11 va i lund för att gå på en anställningsintervju! Klockrent! Jag är så hes idag att hon som intervjua mig säkert hade kul åt mig. Så vill du mig nåt denna dag, smsa. Ni lär lixom inte föstå vad jag säger... 

FY FAN VAD JAG ÄR BRA

6 dagar kvar

Ja, 6 dagar kvar till studenten nu. Det börjar närma sig med stormsteg
Idag har jag varit så jävla duktig. Lämnat in det sista i hälsopedagogiken, och kompleterat lite.
Har även lämnat in allt i specialidrotten nu =D
Borde vara glad att Lars tycker om mig. Han var inte alls sur över att jag lämnade in nu dagen innan betygen ska vara satta. Inte det minsta negativ över huvudtaget. Han sa även att han har snackat med Kerstin om mitt idrottande. Haha! Lite komiskt att Kerstin är min medbedömare i Specialidrott. Men jag har all tur på min sida, för Kerstin är så sjukt snäll och tycker också om mig. Så hon kan inte göra annat än att tala gott om mig.

Sen ska jag göa ett prov i Kemi B imorgon. Väldigt synd att Kristin blev sjuk och fick sjukskrivas. För nu har vi ju Galanta! Och den jävla kärringen kommer jag säkert få IG av. Och nu menar jag allvar, för hon kan inte lära ut och då drabbas jag för att jag inte förstår.

Fysik B och Matte D har jag lagt på hyllan. Tur att Erik har ett gott öga för mig också. Har knappt gjort något i fysiken och har blivit godkänd för att jag varit aktiv på lektionerna.  Matten däremot får jag skylla mig själv i. Fick chansen att under en hel period kompletera ett prov. Men har inte gjort det så nu kommer jag garanterat få mitt första IG, och nä jag är inte stolt över det.

Bara för att balen var så underbar

smart?

läste en kul sak på aftobladet
http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1046425,00.html
Och vet ni vad? Jag är både högerhänt och vänstertittare =P

Vilket bara bevisar vad jag redan vet. Jag är smart!

balen

Balen i fredags var underbar!! Verkligen! Hade verkligen jätte skoj, synd bara att tiden gick så fort.

    


Nästa onsdag tar vi studenten. Jar är knappt klar med hälften av allt jag måste göra. Jag befarar att jag kommer få mitt första ig. Det är hemskt, jag kommer gråta. Men jag orkar inte bry mig. Jag ska läsa på läkarlinjen, det vet jag. Men hur jag ska komma in där kommer jag ta tag i senare! That's it! för nu ska jag ta studenten....

Blodomloppet

Blodomloppet
I tisdags sprang jag blodomloppet, vilket var riktigt skoj! Verkligen! Gör gärna om det.
Och jag klarade mitt mål i specialidrotten, att springa en mil. Och det gjorde jag. Sprang hela milen. för att vara första gången att springa så långt också så är jag så sjukt stolt över mig själv att det inte är klokt.
Mitt resultat:
http://racetimer.se/sv/runner/show/110693?race_id=62

Sen när man hade springit klart hade vi picknik, ingen liten picknik heller.
Det var verkligen en riktigt härlig dag!
image39
Lag Nuffarna - Christian, Kerstin, Karl, Johanna (jag) & Pelle

Födelsedagar
Evelina fyllde år i Lördags, GRATTIS!! Fick ett par guldörhängen av oss som Karl och jag valde ut. Mycket fina!

Sen igår fyllde Karl år. Det firade vi med att åka till stranden i Ystad. Käkade prinsesstårta, och hade egentligen planerat att jag skulle testa min kite. Har fått min sele nu. Men det blåste inte så mycket, så gick inte så bra. Får ta det en annan dag.
Karl fick i alla fall ett par urläckra tröjor av oss ;)
motiven på tröjorna:
    

Balen
Imorgon blir det en bal på slottet (Svaneholms slott). Min mor håller på att sy klart min balklänning, ja just nu. Och jag vet att klockan är halv 1. Men den är väldigt fin!! Bild kommer de närsta dagarna.