Konsiprationsteorier

Idag insåg jag en mycket viktig detalj i min personliga filmvärld.
Jag är väldigt förtjust i filmer som handlar om konspirationer, jag blir så sjukt emotionellt involverad i de filmerna. Helt galet när man tänker efter egentligen. Kanske är det för att konspirationer i huvudsak bara finns på film.

Idag såg jag filmen State of play, var den enda av alla de jag hittade i dagens tv-tablå som lät vettig att fördriva fredagskvällen med.
Och jag ångrar verkligen inte mitt beslut. Har följt den med spänning nu i två timmar, och den kommer inte lämna mina tankar på ett bra tag.

Den fick mig att tänka tillbaka på en annan konspirationsfilm, nämligen en av mina favoritfilmer: Enemy of the State. Jag älskar den filmen och det är inte enbart för att Will Smith är med i den. Utan pågrund av teknologin som används, handlingen som sakta men säkert får sin lösning och självklart själva konspirationen bakom.

Jag tror det även är därför som jag älskar Milleniumtrilogin. Att höra de böckerna (ljudbok ja!) har varit hur spännande som helst. Man vet inte vem som är på vems sida och var allt hör ihop, alla teorierna som nystas upp och knyter ihop säcken. Jag bara älskar det!

förutom riktigt bra skräckfilmer som skrämmer skiten ur mig, är konspirationsfilmer det nya jag!

Mer konspiration åt folket!




Siesta med bästa klassen

I helgen var man på festival i Hässleholm, SIESTA!
Sjukt kul att va där med klassen. Var dock tvungen att lämna alla under lördagen för att åka hem till Klågerup på KORVGILLE hemma hos Carro! Var också sjukt najs, det tråkiga var bara att jag inte mådde så bra =( Men blev ett väldigt lyckat korvgille som jag hoppas blir tradition!
Nu är man tillbaka i Önnestad. Vi är klara med alla inlämningar och har inga lektioner kvar. Känns jättekonsigt att allt snart kommer vara över. Alla har börjat packa ner sina saker så det ser helt tomt ut i vårt lilla boende. Tänk att vi verkligen slutar på fredag, och att man kommer flytta här ifrån på lördag. Vilken känslosam helg det kommer bli =(
Kommer sakna den här klassen enormt! Man blir så sammansvetsade när man bor så tätt inpå varandra och bara är 11 i klassen. Ett fantastiskt år att tänka tillbaka på!
Och på självaste avslutningsdagen har jag och Lenny fixat en liten present till våra kära =) Känner mig sjukt stolt av vad vi fixat! Lär kommer bilder på vad jag menar när vi väl slutat!
Imorgon ska vi till Ven, HELA KLASSEN =) Hoppas på underbar väder!