LOST - The End

Och så var allt över.
Det är alltid sorligt när något tar slut. Speciellt en serie som man följt från början, i 6 år har det blivit nu.
Kommer ihåg när jag såg sista vänneravsnittet, herregud vad jag grät!

Idag var inget undantag, det kändes inte lika hemskt som vänner. Men sorligt var det.
Fast tyckte allt de fick ihop ett väldigt fint slut på lost. Det var så harmoniskt på något sätt. Vackert!

RIP

Sommar i Önnestad

Helt underbar dag idag =)

Har varit ute i princip hela dagen här idag. Skolgården är verkligen bedårande nu när allt är grönt. Vårt lilla hus har nog den bästa platsen på hela skolan.
Efter att ha sprungit en tur mellan gårdarna i önnestad, satte jag mig ute vid bänkarna och njöt med en glass i min hand. Så har fått lite färg idag =)
sen går det alltid att plugga bättre när man har en bra omgivning, så kunde ta tag i lite fysik och matte innan solen försvann helt!

Mitt under mitt matteplugg kom solen i moln, men vackert var det. Sprang in i huset för att hämta kameran! Vissa bilder dyker bara upp sådär.



Och när jag ändå uppdaterar bloggen. För att fördriva tiden i Bokelund efter skoltid bakar nästan alltid jag och Lenny. Här kommer några godbitar =)


Canon

Härom dagen sålde min bror sin EOS 450D, var sugen på att köpa den. Men eftersom han skulle uppgradera sig till den nya 550D, vill jag självfallet inte ha än äldre modell än honom. Så blir att införskaffa en likadan, eller något ännu bättre.

Något passande idag var att Canon söker testpiloter till EOS 550D, vilken möjlighet! Jag kanske lyckas skaffa kameran före min bror, hoppas går ju alltid.
Anmäl dig själv till testpilot vet ja!
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

På tal om kameror tror jag att den här sommaren kommer skapa många faktastiska fototillfällen! Ser fram emot en road trip genom Sveriges landskap där jag kan fånga många vackra ögonblick med min kamera. Fast tror nog jag behöver uppgradera mig från min IXUS 90 IS, blir en systemkamera vid nästa inköp. Men har klarat mig väldigt bra med min ixus sen jag skaffade den Australien, efter att ha varit i ett akut behov av en kamera när min andra blev stulen.

vs