Mina dagar

Det är skönt att varje vardagsmorgon vakna upp och veta vad man ska göra under dagen. Det är skönt att ha ett arbeta att gå till, att träffa nytt folk och tjäna pengar. Jag gillar arbetslivet, man känner sig så duktig och nyttig på något sätt. Fastän jag bara städar =P hehe!

Idag fick jag min sovmorgon... klockan 10 tog jag bussen från Klågerup och begav mig till Lund. Vid korsningen sölvegatan/tornavägen ligger ett hus som kallas för MNO-huset. Där begav jag mig och hade en lugn dag, folk håller fortfarande på att flytta in och packa upp. Överallt springer byggarbetare, målare, rörmockare och elektriker.

Och där går jag med min lilla städvagn och snackar med folk =)

Nästa vecka bär det av till sthlm, ut och roa sig på stan med Eve och susanne! (och kanske Emilia)
Härligt med egen lägenhet på östermalm =D

Sen sticker jag till Umeå den 9:onde och bekantar mig med universitet och de rättsmedicinska avdelningarna =) Även polishuset kommer få ett besök, ska bli intressant att bli föreläst av en kriminaltekniker!


Och sist men inte minst åker jag, Johanna Charlotte Danielsson till Australien den 22 januari!
Vill du vinka av mig (eftersom jag ska vara borta ett helt år) Så kan du göra det på Sturups flygplats den 21 januari vid ca. 8 el. 9 på kvällen =D


Jag saknar Elli!


my loved one

Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!

Vill inte vara hemma. Blir påmind om så mycket då.
Jag vill skaffa mig något att göra, något som får bort tankarna.
Måste köpa sista boken av Harry Potter, men när jag har läst ut den? Är allt slut då?
Varför finns det en sista sida för varje historia? Varför måste allt ta slut? Det skulle vara så mycket enklare om det man vill skulle vara för evigt gjorde det.

Elli, jag älskar dig!

image52

why does all good things come to an end?

När jag är ensam hemma märker jag hur tyst det är i huset. Man är så van vid allt ljud, och jag brukar tänka hur skönt det är.
Nu är det för tyst även när folk är hemma. Jag vill höra de ljuden jag är van vid. skallen varje gång det ringer på dörren, tassarna som dras fram över parkettgolvet, det eviga pipande om att man måste öppna dörren, att bli väckt av samma pipande 5 på morgonen en lördag. Jag saknar det allt! 

Jag saknar att komma hem till en hund som blir rent förtvivlat glad över att man varit borta så att hela kroppen svänger åt alla möjliga håll.

Igår kastade jag boll med henne och fick uppleva den där hysteriska gladheten när man kommer hem. IGÅR!
Idag kan tårarna inte sluta rinna...
Det är jobbigt att älska någon så mycket!

image51

sometimes...

When the first day arrives, you know that the last day will come. The question is, can you handle it?



It hurts!

REM - everybodey hurts blev framröstad till att vara den mest känslosammaste låten.
Känns som om det är den ända låten jag vill höra nu...


Live it and love it!

Ja då var man tillbaka i arbetslivet igen. Skönt att bara arbeta 4 timmar om dagen, men ändå kunna få lite extra timmar ibland genom att hoppa in och jobba för någon annan. Gjorde det i måndags, och ska göra det imorgon =).

Städar själv i en nyrenoverad byggnad, väldigt skönt faktiskt. Ska inte va elakt nu eller så, men jag umgås hellre med den utbildade personalen i byggnaden än sitter med lokolvårdarna och fikar. Ja, de kan vara hur trevliga som helst. Men för mig är det lättare och intressantare att disskutera med personer som har högre mål här i livet. Inte för att jag talar illa om folk, bara för att man städar behöver man inte vara korkad, men jag vill inte känna mig som en städare, utan som en i gänget.
Så i den byggnaden jag jobbar i nu ska jag vara 4 timmar om dagen, och även fika med personalen där. Så det blir ungefär som på rätts, vilket jag trivdes väldigt bra med!

Har betalat handpenningen till Australien, lagt upp en ekonomi för resan (med detta jobbet får jag ihop min reskassa). Sen har jag även köpt tågbiljetter till sthlm som jag ska till i slutet av september med Evelina och Susanna (kanske Emilia med). Vi ska bo i en lägenhet på östermalm =).

Det som känns mest angeläget att skaffa nu är böcker till kursen rättsmedicin, och flygbiljett till umeå! Får gå inom UB imorgon och kolla om de har böckerna där.