Mysighetsfaktor hög

När jag är hemma tillbringar jag största delen av min tid på mitt rum. Inte för att jag inte har andra ställen att vara på, utan för att jag älskar att vara på mitt rum. Det är så mysig, så underbart att ligga i den nybäddade sängen och läsa en bok. Se lågorna brinna på de tända ljusen. Andas in doften av kokos från ångorna av doftoljan. Eller bara sitta vid datorn och lyssna på musik.

Egentligen är det inte något speciellt med rummet, kanske är det för att jag har satt mina egna sinnen i det. Som den stora fåtöljen, som egentligen är för stor för att vara här, men som jag köpte för att ha något mysigt ställe att krypa upp i och se en skräckfilm och dricka en kopp te.
Mamma var inte jätte positiv till att jag ville ha den fåtöljen, men hon förstod att det behövdes till mitt tedrickande på kvällarna =)

Eller så kanske det beror på det lilla skrivbordet som det är så skönt att sitta och skriva vid. Den välsktruktuerade sorteringen av allt som man har på ett skrivbord. Jag känner mig så duktig när jag sitter där och skriver, kan vara om vad som helst. Eller pyssla med olika saker, vilket är en viktig sak i mitt liv. Jag måste utrycka mig med fingrarna när jag känner för det. Därför har jag en egen låda till pysselsakerna på skrivbordet.

Sen gillar jag mina högtalare i bokhyllan, det känns så bra att de inte står i vägen, utan flyter in med böckerna. I hyllan står även ett jättefint smyckeskrin som har fått sin egen plats för att det är så vackert att se på.
De mindre vackra, men ack så nödvändiga sakerna är gömda bakom en dörr i hyllan. Men det är så härligt att öppna den dörren och se hur flitig jag är på att organisera saker.
Jag har skapat mig min egen pärm, där allt viktigt finns, som räkningar, löner, viktig information m.m..

Min säng älskar jag att ha nybäddad, rummet känns så mycket fräshare då. Den bäddas alltid på samma sätt, med 8 olika kuddar och en ljusblå fleesefilt, ovanpå ett mörktblått överkast. Passar alldeles utmärkt till de härligt blåa tapeterna jag valde ut för några år sedan. Väggen där fönstret sitter är en fondvägg i en liknande blå färg med knappt synliga små rutor.

Det är så svårt att beskriva utan bilder, men jag älskar helt enkelt mitt rum. trivs så bra här. Det är uppbyggt efter mig, jag har mitt liv i detta rummet.

Lite synd att jag måste klara mig utan det hela nästa år :S


great day!

don't you just love weekends!

Igår kom min lillebror hem vid 12 slaget med en av sina vänner.
Han har precis fyllt 14 år, går i åttan och hade fördmodligen fått i sig mer än en öl.
Jag var på mitt rum och tyckte det var bäst att stanna där.
Det känns väldigt lustigt när man hör oron hos ens föräldrar. Men samtidigt ganska roande när de försöker få min lillebror att berätta var han har varit och vad han har druckit, för det enda han kunde få ut sig var "jag mår bra" & "jag ska bara gå och lägga mig"...

Men jag borde vara glad att han inte hade fått i sig lika mycket som jag fick på min första fylla. Hade jag sett mig själv då hade jag blivit livrädd. Jag kan bara tänkta mig hur oroliga mina föräldrar var när de fick leda mig till sängen och ställa en hink bredvid sängen. Dagen efter har man sådan ångest och extrema skuldkänslor, och ändå gick jag i ettan på gymnasiet.
Min lillebror går i ÅTTAN!!!

jag hoppas han har lärt sig något, för det gjorde jag...

förresten, jag fyller 19 på torsdag! Älskar födelsedagar!!

Höör

Idag var man hemma vid 12, känns lite konstigt att komma hem och redan ha jobbat i 5 timmar och se att ens bror ligger och sover. tänk vad han har missat.
Har fått lite ledig tid nu innan jag ska iväg till Höör och jobba. Har precis beställt taxi från stationen i höör till City Gross. Egentligen så orkar jag inte jobba, men ställer gärna upp för action people när de behöver hjälp. Så får väl gå och va utklädd till Kalvin en gång till.

Igår råkade jag sätta igång larmet på jobbet när jag kom tid lite över 6 på morgonen. Hade ingen aning om att larmet utlösts förrän en bil från securitas körde upp och parkerade. Men det löste sig så jag kunde arbeta vidare. Har varit väldigt skönt att börjat tidigt nu två dagar i rad. Dagarna känns så mycket längre och när man kommer hem vid 12 är det som att ha en hel dag till.

Idag släpps Harry Potter och dödsrelikerna, den sista boken! Var ett tag sedan jag läste ut den (på engelska). Men måste såklart ha den svenska verisionen också, kan ju inte ha alla andra i svenska och inte köpa den sista. En komplett samling ska det vara ;)
Fast då måste jag ju ha en komplett samling av den engelska verisionen ocskå, har än så länge bara två böcker på engelska av harrys lilla äventyr.


om 2 månader sticker jag till Australien =D

Grattis Elli

1996 den 7 november. Dagen då min älskade Elli föddes.
Idag skulle hon ha fyllt 11 år.
Grattis Elli! Jag tänkar på dig.