Australien Bokat!

På torsdag och fredag ska jag jobba i Trelleborg, bjuda på bröd på ICA Maxi. Blev glad över att jag fick lite extra jobb nu när jobbet på rättsmedicinen var slut. Men jag fick inte så mycket ledigt nu, utan jag börjar jobba på fysicum i Lund på måndag, visst det är fortfarande ett städjobb. Men det är helt perfekt, bara 4 timmar om dagen, och jag kan själv bestämma när jag ska börja. Sen kan jag kombinera det med att hoppa in och jobba på action people också...

Så jag kommer nog få ihop min resekassa till den 22 januari då mitt plan avgår från Svergie. Byter sedan i Malaysia, och efter ett tag landar jag i Sydney! =D



Sen har jag äntligen fått lite tid över till att läsa ut den femte boken av Harry Potter. Sluten går alltid så fort, kan inte sluta läsa då. Sen vill man bara läsa mer. Gillar verkligen de böckerna. Och detta har nog varit det sorgligaste slutet än så länge. Men har ju två böcker kvar, ligger lite efter =P


Sanningen svider

Det känns bättre att leva i sin underbara lilla dröm om att allting är så perfekt. Än att möta sanningen som en smäll på käften. Men vissa smällar måste man ju faktiskt ta. Någon gång måste jag lära mig att jag inte kan få allt här i livet...


Åååå!!! Fick reda på precis att en i släkten fått sin jävla unge idag. Nä, jag gillar inte denna personen pga. olika anledningar. Och sen är hon bara ett år äldre än mig, har ingen gymnsieutbildning och går och skaffar barn. Jag förstår i logiken i hennes tänkande.
Själv kommer jag vänta ett bra tag till innan jag tänker bli på smällen. Mitt liv har precis börjat! Jag vill leva livet nu, göra allt möjligt, som att resa runt halva jordklotet och bosätta mig i Australien i ett år. HELT FANTASTISKT! Det kommer hon ju aldrig kunna göra.
Sen vill jag göra en massa spontanresor, plugga till läkare, uppfylla mina drömmar och bara kunna tänka på mig själv och inte planera tiden efter någon annan.

Hur fan kan man va så dum att man skaffar barn nu???
Stackars unge... att få växa upp med sådana föräldrar...
bild ->
http://www.ltkalmar.se/lttemplates/IFramePage____4622.aspx
2007-08-23 08:50


Däremot vill jag säga GRATTIS till Sandras syster Jenny som fått tvillingar! Nu har denna supermamman 4 pojkar =) hehe! vilket liv i huset det kommer bli där... Välkommen till världen Noel & Theo

The gang - Kevin, William, Noel & Theo... gulliga namn!


Arbetssökande semester

Äntligen har jag fått min lediga stund. Idag kan jag säga var första dagen då jag verkligen inte har gjort någonting på en vardag, på väldigt länge.

Igår hade jag fullt upp med att göra halkan på bulltofta banan i Malmö. Och sen fick man sätta sig på en cykel för att cykla 2 mil till Lund och lämna tillbaka den till Lunda Hoj!

Men idag ägnade jag mig åt en lång frokust i uterummet, läste alla delarna i sydsvenskan och lyssnade på radion. Drack 2 koppar kaffe och njöt av sovmorgonen. Gick inte upp förrän 11 idag, så därför hade jag 6 timmars sovmorgon jämfört med de övriga vardagarna under sommaren.

Gårdagen var ändå ganska najs på kvällen. Körde in till Lund och tog en drink på stortorget med Eve och Karl. Sen vandrade vi lite runder i denna mysiga stad.
Det gör jag gärna om!

Hurra för Pia som kan låna ut hennes lägenhet till Evelina på torsdag =D Perfekt inför Mando Diao!
Jag lovar att hålla dig sällskap så du inte blir ensam i lägenheten eve ;)

Fast jag hoppas inte att går och är ledigt så värst länge till. Kommer köpa resan till Australien nästa vecka, och sen måste jag jobba ihop mer pengar till en reskassa så jag har lite stöd när jag väl anländer till Sydney.

Elli, min älskade

Skulle någon vilja donera en hundnjure? Min hund är sjuk och behöver en, fort...

Elli var hos veterinäre precis. På en en månad har hon gått ner 1,5 kg och hennes värden hade försämrats. Nu ska vi köpa nytt foder.

Veterinären diskuterade om beslutet med pappa idag.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!

Jag älskar henne, min älskade Elli. Som har funnits i mitt liv i snart 11 år. I mer än hälften av mitt liv har jag haft en sån underbar vän... Och snart kan det vara över, bara sådär...

Livet är fan ta mig inte rättvist!

Everybody's gonna love today

Sommar, sol och moln och åska. Det gör livet till stress och bråska.

Idag skulle jag cykla till Lund. Men jag har ingen kontroll över vädret. När jag åt frukost regnade det. Nu är där moln och sol. Kan bli regn, kan bli helt perfekt väder. Och så kan det börjsa åska. Vem vet...

Men i sydsvenskan stod det att det skulle bli fint väder imorgon. Så jag tänkte ta cykeln då isället. Måste ju verkligen testa hur lång tid det tar att cykla dit. Mina kollegor har ju fått mig testa på att ta cykeln till jobbet. Och bara en vecka kvar nu, så måste ju pröva på det.

TÄNK! En vecka kvar på rättsmedicinen... Jag kommer va på väldigt dåligt humör nästa fredag, mycket ledsen. Kommer sakna det så jävla mycket! Kommer hitta på alla möjliga anledningar till att få komma och besöka min förhoppningsvis framtida arbetsplats.

När jag får mitt körkort har jag en anledning, då kommer jag och firar och bjuder på kaka ;)


Sen lär det nog dröja till kursen rättsmedicin på läkarprogrammet, tills jag får vara där igen. Kommer bli skoj att bli undervisad där =) Speciellt när man redan träffat personerna.


Love love love - Lund & Rättsmedicin!


sommar =)

Suttit i uterummet hela dagen idag. Eller, jag sov till 2 idag så har suttit här sen dess.

Evelina och Karl var här igår och tog en drink eller två. Vi var ju tvugna att fira att jag klarade teoriprovet =P Ja det var en mycket trevlig kväll i alla fall. Fast Evelina har fortfarande inte badat i min pool.

Imorgon ska jag bara en chokladtårta. Smaka?

Orkar inte skriva något mer, ska ta ett dopp i poolen...